Blogg

Telegrafledningar längs Route 66 i Texas

Nyheter & bulletiner

Inlägg 5 oktober

Det har gått tre månader sedan sist, en sommar med många trevliga upplevelser.Men också smolk i bägaren. Turerna kring bokmässan medförde att jag helt tappade lusten och valde att stanna hemma. I stället satsade jag på att bli färdig med min senaste skapelse, Mord med Medea, en klassisk pusseldeckare och tillika polisroman. Tidsplanen nu är att första leverans till bokhandeln skall ske i vecka 43. Jag håller tummarna och hopas på er som läsare.

Inlägg 30 juni

Sommarens program är nu i stort sett klart. Det blir besök på Crimetime Gotland i Visby i början av augusti. Huruvida min nya bok, Mord med Medea, är klar då får vi se. I varje fall skall det bli spännande att möta och lyssna på krimförfattare. Sedan samtycker jag med Författarförbundet beslut och reser till Bok&Bibliotek i Göteborg. Författarcentrum Syd har beslutat att hela författarcentrum (riks,öst, väst, norr )skall bojkotta mässan. Ett överilat beslut som inte finner stöd i föreningens stadgar. Mellan evenemang och rader hoppas jag få skrivro. Min nya bokidé, som fått namnet Musfällan, vill snart komma ner på papper.

Inlägg 29 april 2017

Ny lyser flitens lampa i Ingelsträde. Min nya roman, ett försök i spänningsgenren, med arbetsnamnet Mord med Medea är klar och har påbörjat sin vandring till lektörer och förlag i hopp om att bli utgiven.

Inlägg 25 mars 2017

Ny är den här, min nya novellsamling AVTRYCK. På 140 sidor kan du läsa om minnets mekanismer. Boken finns redan utlagt på Bokinfo och kommer att finnas på Adlibris och kan beställas i bokhandeln. Trevlig läsning.

Inlägg 28 februari 2017

Återigen får jag huka mig för all kritik och påhopp om att jag är för slö och ointresserad av att hålla min sida uppdaterad. Min ursäkt, en klen sådan, är att jag helt enkelt inte ansett mig ha tid, eller haft för lite att berätta. Hur som helst, i takt med att den skånska vintern drog in med mörker och snöblandat regn på tvären har jag blivit färdig med en novellsamling om minnets mekanismer. Den har titeln AVTRYCK och handlar i tretton fristående berättelser om vad, hur, när vi minns och hur våra minnen format våra liv, eller i varje fall mitt eget. Jag hoppas kunna presentera den under våren. Det fanns inga förpliktelser kopplade till resestipendiet till Aten, men på plats, i skuggan av Akropolis, landade, som i en uppenbarelse, den färdiga intrigen till min nästa roman. Det får titeln Mord med Medea och det blir min första spänningsroman. Jag har kommit igång med skrivandet och hoppas kunna bli klar till sommaren. Så håll i hatten, här blåser skapandets vindar.

 

Kommentera